EAN Codes Bol.com

Alle informatie over EAN codes Bol.com op een rijtje.

Europa geaccepteerd

De EAN codes Bol.com die wij verkopen zijn wereldwijd geaccepteerd door alle platformen. 

Officiële EAN

We accepteren alle bekende betaalmethodes zoals iDeal, Bancontact, Belfius en meer.

Levering binnen 1 minuut

We leveren alle bestellingen en EAN codes binnen enkele minuten per e-mail na succesvolle betaling.

1 EAN Code

Prijs: €1,95

5 EAN Codes

Prijs: €3,95

10 EAN Codes

Prijs: €5,95

25 EAN Codes

Prijs: €9,95

50 EAN Codes

Prijs: €15,95

100 EAN Codes

Prijs: €29,95

250 EAN Codes

Prijs: €44,95

500 EAN Codes

Prijs: €59,95

Nu alle informatie over EAN codes Bol.com op een rijtje.

Bent u van plan uw producten te verkopen op Bol.com? Dan heeft u een EAN codes voor Bol.com nodig. Deze EAN codes vormen de basis van uw fysieke producten op Bol.com en uw start als verkoper!

En wat is een EAN code precies? Dit is een uniek 13-cijferig nummer dat word gebonden aan een specifiek artikel. Om op Bol.com uw product te verkopen, moet u ervoor zorgen dat uw product deze EAN code heeft. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over EAN codes Bol.com, en waar u aan moet denken bij het verkopen van uw producten op het platform.

Hoe werken EAN codes voor Bol.com?

Er zijn een aantal zaken die u moet overwegen wanneer u uw product te koop wilt stellen op Bol.com. Ten eerste, verkoopt u het product al op het platform? In dit geval hoeft u geen nieuwe EAN code aan te vragen. De code is namelijk geldig per productsoort, en deze is vaak te vinden op de streepjescode van het product. Ook word het EAN nummer altijd vermeld op de productpagina.

Wordt uw product nog niet verkocht op Bol.com? Dan heeft u twee opties: een nieuw EAN nummer aanvragen bij Eancodes.nl, of een bestaand EAN nummer gebruiken.

Wordt uw product al wel verkocht op Bol.com? Dan kan u de bestaande code gebruiken voor identieke producten. Ook kan u de EAN code van andere verkopers gebruiken, mits het product identiek is aan het bestaande product, zoals merk, etc. Is het product verschillend van het bestaande artikel? Dan zal een aparte EAN code nodig hebben. 

EAN nummer Bol.com – welke EAN code heeft u nodig voor uw product?

Bij het aanschaffen van een EAN code voor Bol.com zal u het doeleind en de specificaties van het product moeten weten. Het soort code dat u nodig heeft hangt namelijk af van het soort artikel, de locatie van verzending, verzendeenheden, en andere factoren.

Heeft u een breder assortiment aan soortgelijke producten? Dan zal u EAN codes nodig hebben voor deze producten en de specifieke artikelen. In dit geval vraagt u meestal een codepakket aan.

U heeft EAN codes voor Bol.com aangevraagd – en wat nu?

Heeft u de EAN codes of code voor uw product op Bol.com aangevraagd? Ten eerste is het belangrijk om de codes te controleren. Komen ze overeen met uw product en zijn ze geactiveerd? Zo voorkomt u verwarring of verkeerde productspecificaties. Wijkt het artikel af? Dan zal u een nieuwe EAN code moeten aanmaken. Dit is echter simpel geregeld. Verder kan u deze EAN codes voor Bol.com gebruiken voor uw fysieke producten.