EAN Codes FONQ

Alle informatie over EAN codes FONQ op een rijtje.

Wereldwijd

De EAN codes FONQ die wij verkopen zijn direct wereldwijd te gebruiken door alle platformen. 

Officiële EAN

We accepteren alle bekende betaalmethodes zoals iDeal, Bancontact, Belfius en meer.

Ongekend snel

We leveren alle bestellingen en EAN codes binnen enkele minuten per e-mail na succesvolle betaling.

1 EAN Code

Prijs: €1,95

5 EAN Codes

Prijs: €3,95

10 EAN Codes

Prijs: €5,95

25 EAN Codes

Prijs: €9,95

50 EAN Codes

Prijs: €15,95

100 EAN Codes

Prijs: €29,95

250 EAN Codes

Prijs: €44,95

500 EAN Codes

Prijs: €59,95

Nu alle informatie over EAN codes FONQ op een rijtje.

Bent u van plan uw producten te verkopen op FONQ? Dan heeft u een EAN codes voor FONQ nodig. Deze EAN codes vormen de basis van uw fysieke producten op FONQ en uw start als verkoper!

En wat is een EAN code precies? Dit is een uniek 13-cijferig nummer dat word gebonden aan een specifiek artikel. Om op FONQ uw product te verkopen, moet u ervoor zorgen dat uw product deze EAN code heeft. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over EAN codes FONQ, en waar u aan moet denken bij het verkopen van uw producten op het platform.

Hoe werken EAN codes voor FONQ?

Er zijn een aantal zaken die u moet overwegen wanneer u uw product te koop wilt stellen op FONQ. Ten eerste, verkoopt u het product al op het platform? In dit geval hoeft u geen nieuwe EAN code aan te vragen. De code is namelijk geldig per productsoort, en deze is vaak te vinden op de streepjescode van het product. Ook word het EAN nummer altijd vermeld op de productpagina.

Wordt uw product nog niet verkocht op FONQ? Dan heeft u twee opties: een nieuw EAN nummer aanvragen bij Eancodes.nl, of een bestaand EAN nummer gebruiken.

Wordt uw product al wel verkocht op FONQ? Dan kan u de bestaande code gebruiken voor identieke producten. Ook kan u de EAN code van andere verkopers gebruiken, mits het product identiek is aan het bestaande product, zoals merk, etc. Is het product verschillend van het bestaande artikel? Dan zal een aparte EAN code nodig hebben. 

EAN nummer FONQ – welke EAN code heeft u nodig voor uw product?

Bij het aanschaffen van een EAN code voor FONQ zal u het doeleind en de specificaties van het product moeten weten. Het soort code dat u nodig heeft hangt namelijk af van het soort artikel, de locatie van verzending, verzendeenheden, en andere factoren.

Heeft u een breder assortiment aan soortgelijke producten? Dan zal u EAN codes nodig hebben voor deze producten en de specifieke artikelen. In dit geval vraagt u meestal een codepakket aan.

U heeft EAN codes voor FONQ aangevraagd – en wat nu?

Heeft u de EAN codes of code voor uw product op FONQ aangevraagd? Ten eerste is het belangrijk om de codes te controleren. Komen ze overeen met uw product en zijn ze geactiveerd? Zo voorkomt u verwarring of verkeerde productspecificaties. Wijkt het artikel af? Dan zal u een nieuwe EAN code moeten aanmaken. Dit is echter simpel geregeld. Verder kan u deze EAN codes voor FONQ gebruiken voor uw fysieke producten.