Veelgestelde vragen

Een EAN code is de cijferreeks die u onder de streepjescode op een product vindt. Doordat ieder product zo’n unieke EAN heeft, kunnen artikelen gemakkelijk van elkaar worden onderscheiden, het zorgt voor een unieke identificatie van zowel een fysiek als digitaal product. Voor ieder product en/of iedere variatie dient u een unieke EAN code te hebben en te gebruiken. Zo kunt u zelf ook ieder product makkelijk onderscheiden. 

EAN codes kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij een product wat geïmporteerd is buiten Europa. Zo kunt u gemakkelijk een product voorzien van een EAN code voor de verkoop op diverse platformen zoals Bol.com, maar ook op uw eigen website kunt u direct gebruik maken van onze EAN codes.

De levertijd van EAN codes bij Eancodes.nl is na succesvolle betaling binnen 1 tot 5 minuten. Gegarandeerd. 

Nee, deze EAN codes staan niet op naam. Wij leveren de unieke EAN codes binnen enkele minuten in uw e-mail en zijn daarna door u vrij te gebruiken. 

Nee, deze EAN codes staan niet op product. U kunt op uw website of de platformen zelf de informatie van uw product aanleveren en op deze manier uw producten voorzien van  unieke EAN codes. Wij leveren de unieke EAN codes binnen enkele minuten in uw e-mail en zijn daarna door u vrij te gebruiken. 

Ja. Doordat wij de EAN codes met honderdduizenden of miljoenen tegelijk inkopen kunnen wij u direct een goede, lage en eenmalige prijs aanbieden.

Ja, deze EAN codes zijn geschikt voor fysieke producten. Na de aanschaf van onze EAN codes kunt u deze direct gebruiken op uw fysieke producten en/of op de handelsplatformen als Bol.com.

Wij hebben geen gegevens van je nodig, behalve wat gegevens voor de factuur. De EAN codes zijn direct beschikbaar na succesvolle betaling. 

De EAN codes hebben een oneindige geldigheid en zijn volledig van u na de succesvolle betaling binnen onze webshop.

De EAN codes zijn wereldwijd geldig en kunnen gebruikt worden in iedere webshop of handelsplatform wat de EAN code ondersteunt. 

Ja, deze EAN codes werken in fysieke winkels. De fysieke winkel kan met een scanner het product scannen en vervolgens de informatie van uw product invoeren. 

Ja, de prijs voor deze EAN codes is eenmalig. Er zijn achteraf geen extra kosten. Dit beloven wij!

Wij leveren de EAN codes direct na bestelling per e-mail aan u aan. Dit zal binnen enkele minuten zijn en meestal binnen maximaal 5 minuten. 

Een barcode is een streepjescode die normaal altijd boven de EAN code staat. 

Wij kopen de EAN codes die wij verkopen in met honderdduizenden of miljoenen tegelijk. Op deze manier kunnen we de EAN codes laag inkopen en zo kunnen we ook een lage verkoopprijs hanteren. 

Wij zijn de expert in de verkoop van EAN codes op EANcodes.nl. Wij leveren de EAN codes aan u binnen enkele minuten na bestelling. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! EAN codes koop je natuurlijk bij de expert in Nederland & België: EANcodes.nl.